(+40) 770 395 348
(+40) 771 412 487

Soluții software

Creare Aplicații Software:

Managementul Relațiilor cu Clienții (C.R.M.) este o abordare pentru gestionarea interacțiunii unei companii cu clienții actuali și viitori. De multe ori implică utilizarea tehnologiei pentru a organiza, automatiza și a sincroniza vânzări, marketing, customer service și asistență tehnică.

OFERIM:

 • Realizarea oricărui fel de aplicații software la cererea și specificațiile clientului;
 • Dezvoltare aplicații desktop și aplicații web.

Creare Site-uri Web:

Cartea de vizită în mediul online a oricărei companii este reprezentată de website-ul oficial. Fie că este vorba de un website clasic, de prezentare a companiei, a echipei și a serviciilor, fie că este vorba de o aplicație creativă, website-ul reprezintă un fel de “sediu” online al oricărei companii.

Realizăm site-uri web de la concept și până la implementare. Ne implicăm activ în toate etapele necesare în crearea unui site web.

Puteți dezvolta cu Saint Line proiecte de web design: site-uri web simple sau complexe, magazine online, portaluri, directoare web, site-uri de presă, site-uri de cupoane, etc.

Optimizare Site pentru motoarele de căutare (SEO):

Optimizarea corectă a unui site conduce la o mai bună prezență  la căutările relevante efectuate de utilizatori, legate de informațiile, serviciile sau produsele prezentate pe site. Finalitatea sa constă în plasarea site-ului cât mai sus în listele rezultatelor de căutare afișate în motorul de căutare (pe prima pagina, chiar printre primele locuri) după anumite cuvinte cheie.  Acest lucru conduce la mai mulți vizitatori, mai multe persoane interesate și mai multe vânzări. Însă asta nu este tot ceea ce face SEO, impactul lui fiind unul mult mai vast și mai benefic.

Avantaje Website:

Modulul Principal de Prezentare a Paginilor;

Modul de Catalog de Produse;

Modul de Limbă;

Modulul de Newsletter, Modulul de Job-uri Vacante;

Modul de Guestbook, Blog.

AVANTAJE SEO:

Ajută industria de specialitate și trainerii să aibă locuri de muncă;

Ajută oamenii să găsească informațiile, imaginile și produsele de care au nevoie;

Ajută firmele mici să  concureze cu marile companii;

Reducerea cheltuielilor cu promovarea online;

Motoarele de căutare își fac mai bine treaba.

Completați formularul de mai jos pentru informații suplimentare

  Nume

  E-mail

  Telefon

  Mesaj

  Branding și Web Design

  Servicii profesioniste de promovare online, creare branding și soluții software.
  Email address
  Secure and Spam free...
  Privacy Preferences
  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.